În perioada 1-4 octombrie a.c., a avut loc cea de a treia întâlnire a partenerilor din cadrul proiectului Linkinjob. Temele abordate au vizat respectarea angajamentelor si a termenelor pentru realizarea activităţilor - formarea bibliotecarilor, activităţile de învăţare destinate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă - şi a produselor programate - cercetare privind particularităţile pieţei muncii în ţările partenere,  design-ul ghidului de bune practici şi curricula destinată formării bibliotecarilor.

Fiecare partener a prezentat un raport al activităţilor de învăţare şi s-au făcut propuneri de îmbunătăţire a metodologiei de furnizare a acestora, pe baza experienţei dobândite până în prezent.

De asemenea, în cadrul reuniunii au fost discutate aspecte legate de partea financiară şi de diseminare a rezultatelor proiectului. În perioada următoare, fiecare partener va primi cea de a doua tranşă din bugetul aprobat şi va trebui să planifice cheltuielile destinate activităţilor legate de realizarea ghidului de bune practici şi a celor de diseminare - 25% din costurile destinate diseminării rezultatelor proiectului vor fi acoperite prin cofinanţare.

Mult a fost, destul a rămas!  Urmează raportarea intermediară, finalizarea activităţilor destinate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, traduceri, editarea ghidului de bune practici, activităţi de promovare şi diseminare, o ultimă întâlnire a partenerilor, în Slovenia. şi..dar despre toate acestea, într-o postare viitoare. Rămâneţi conectaţi!

Buy Kicks | adidas Yeezy Boost 350