Januar 2016 je bil v naši knjižnici eden od najbolj aktivnih mesecev, kar se tiče dejavnosti v okviru projekta LinkINjob. Izvedli smo štiri izobraževalne dejavnosti za brezposelne. V tokratni objavi predstavljamo delavnico Poslovna obleka je pomemben del govorice telesa poslovnem svetu, ki jo je v 12. januarja v Knjižnici Prežihov Voranc izvedla vodja Borze dela Lilijana Pahor.

 

 

Na delavnici je bilo veliko aktivnega, samostojnega in skupinskega dela. Predavateljica je pripravila tudi vprašalnike za ocenjevanje lastnega sloga oblačenja, ter vprašalnike o značilnostih moškega in ženskega poslovnega oblačenja. Odgovarjali smo na vprašanja: Koliko je prvi vtis pomemben? Kakšna so pravila oblačenja? Kaj  želimo sporočiti?  Na kaj naj bomo pozorni pri poslovnem oblačenju? So kavbojke primerne?

 

 

Del delavnice je bila tudi priložnostna razstava knjižničnega gradiva na temo obravnavano na delavnici, ki je udeležence delavnice spodbujala k izposoji gradiva za samostojno delo in nadalje odkrivanje tematike tudi po zaključku delavnice.

 

 

Delavnice je udeležilo 11 uporabnikov Mestne knjižnice Ljubljana, med njimi sta bila dva moška. Evalvacijski vprašalniki ob koncu delavnice so jim dali možnost, da ovrednotijo delavnico. Izpolnilo jih je 10 udeležencev. Povratne informacije so nam dale potrditev, da je to, kar počnemo koristno, uporabno in zanimivo. Nekaj najbolj razveseljivih vtisov iz evalvacijskih listov delimo tudi z bralci spletne strani LinkINjob.

 

 

Pohvala ene od udeleženk izražena besedno:

 

Vsi udeleženci so imeli pa možnost ovrednotiti izbrane vidike tudi na večstopenjski lestvici strinjanja. Med najbolj zadovoljnimi udeleženci je bil tale:

 

 

Tudi skupna analiza vseh vprašalnikov je pokazala visoko stopnjo zadovoljstva z izvedenimi aktivnostmi. Skupno analizo vseh evalvacijskih vprašalnikov bomo objavili v eni od prihodnjih objav. Spremljajte nas. Kmalu sledijo tudi poročila in reportaže iz drugih v januarju izvedenih delavnic.

Best jordan Sneakers | JORDAN BRAND